Visningsstädning – Visa upp ditt boende som nästa person vill se den.

Visningsstädning – Visa upp ditt boende som nästa person vill se den.

Vi skapar rätt förutsättning när du vill att ditt hem ska sticka ut.

Visningsstädning

På Swed Mark & Park hjälper vi våra kunder med professionell visningsstädning för att hjälpa dem att presentera sitt hem på bästa sätt inför en bostadsvisning. Visningsstädning är en process där vi noggrant rengör och förbereder ett hem för att skapa en ren, snygg och välkomnande miljö. Det handlar om att visa hemmet från dess allra bästa sida och få potentiella köpare att känna sig välkomna och bekväma i miljön.

Vi har hjälpt många nöjda kunder i hela Stockholm med vår professionella visningsstädning.

Moment som kan ingå i en visningsstädning:

 

  • Rengöring av golv, inklusive dammsugning och våttorkning
  • Rengöring av fönster och fönsterbrädor för att maximera ljusinsläppet
  • Rengöring av badrum, inklusive toalett, handfat, badkar/dusch, speglar och kakel
  • Rengöring av köksytor, inklusive spis, ugn, fläkt, bänkskivor och diskho
  • Rengöring av alla ytor, inklusive inredning, möbler och belysning
  • Borttagning av spindelväv och damm från hörn och tak

Vi arbetar noggrant och professionellt för att säkerställa att våra kundens hem ser så bra ut som möjligt inför en visning. Genom att anlita oss på Swed Mark & Park kan våra kunder känna sig trygga i att de får bästa möjliga hjälp med städningen inför en bostadsvisning och på så sätt öka sina chanser till en lyckad försäljning.

Våra städtjänster för hem

Engångsstädning

Engångsstädning innebär en grundlig städning av hela bostaden vid en specifik tidpunkt.

Veckostädning

Veckostädning innebär en regelbunden städning av hemmet, tex varje, varannan eller var fjärde vecka.

Storstädning

Storstädning innebär en mer omfattande rengöring av bostaden.

Visningsstädning

Visningsstädning används för att göra det riktigt snyggt inför en bostadsvisning.

Flyttstädning

Flyttstädning innebär en noggrann städning vid flytt av bostaden.

Fönsterputs

Professionell fönsterputs för lägenhet, villa, radhus, företag.

Kontakta oss för frågor och offert!

Ring oss på 070 – 220 62 75 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig. Vi har 25 års erfarenhet och kan vägleda dig rätt för att du ska få bästa resultat i ditt projekt.

Begär en offert

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Max filstorlek: 50 MB.
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller

Vi hjälper dig med:

Trädgårdsarbete
Gräsklippning, ansning av buskar, häckklippning, trädbeskärning & trädfällning, plantering av träd och blommor, gräsmattor och trädgårdsanläggning, design av ny / befintlig trädgård

Markarbete
Sten- och plattläggning.

Städning
Engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, butiks-/lokalstädning, fastighetsstädning, trappstädning

Vinterunderhåll
Snöskottning, plogning och sandning

Rut-avdraget för privata städtjänster

Rut-avdraget är en skattereduktion som ger privatpersoner möjlighet att göra avdrag på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. Syftet med Rut-avdraget är att göra det enklare och mer överkomligt för privatpersoner att köpa hushållstjänster samtidigt som det skapar fler jobbmöjligheter inom tjänstesektorn.

Som privatperson kan du utnyttja Rut-avdraget för att minska kostnaderna för städtjänster. Rut-avdraget är på maximalt 50% av arbetskostnaden och upp till en total kostnad på 75 000 kr per person och år. Det innebär att du som privatperson kan få en skattereduktion på upp till 37 500 kr per år för städtjänster.

För att kunna utnyttja Rut-avdraget för städtjänster måste städningen utföras i ditt hem eller på din tomt. Det innebär att om du till exempel anlitar en städfirma för att rengöra ditt företags lokaler så är det inte möjligt att utnyttja Rut-avdraget för detta ändamål. Det är också viktigt att notera att endast arbetskostnaden är avdragsgill, inte materialkostnader eller andra kostnader som kan tillkomma.

För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en städfirma som är godkänd av Skatteverket och som kan erbjuda städtjänster med RUT-avdrag. När du har anlitat en godkänd städfirma så kan du sedan dra av arbetskostnaden för städtjänsterna på din deklaration och få skattereduktionen direkt på din skatt.

Sammanfattningsvis, Rut-avdraget ger privatpersoner möjlighet att få skattereduktion på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en godkänd städfirma och städningen måste utföras i ditt hem eller på din tomt. Med Rut-avdraget kan du få upp till 37 500 kr per år i skattereduktion för städtjänster.