Lämna ditt gamla hem fräscht så att du kan fokusera på ditt nya istället.

Visa upp ditt boende som nästa person vill se den.

Att flytta kan vara stressigt och tidskrävande, så att lämna över flyttstädningen till proffs.

Flyttstädning

På Swed Mark & Park hjälper vi till med professionell flyttstädning för att göra det enklare för våra kunder att lämna sitt gamla hem och få en fräsch start i det nya. Flyttstädning är en nödvändig del av flyttprocessen och kräver noggrannhet och tid för att utföras korrekt. Vi är experter på att utföra flyttstädningar och vi tar hand om allt från början till slut för att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder. Vi har hjälpt många nöjda kunder i hela Stockholm med vår professionella flyttstädning.

Fördelarna med att anlita professionell hjälp med flyttstädning:

 

  • Tidsbesparing: Att flytta kan vara stressigt och tidskrävande, så att lämna över flyttstädningen till proffs ger kunderna mer tid att fokusera på andra saker.
  • Kvalitet: Våra städare är utbildade och erfarna inom flyttstädning, vilket betyder att vi kan ge kunden en högkvalitativ städning som de kan vara nöjda med.
  • Garanti: Vi erbjuder kunderna en städförsäkran som innebär att om kunden inte är nöjd med vår städning, kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet.

Moment som kan ingå i
en flyttstädning:

 

  • Dammsugning och våttorkning av golv, golvlister och mattor
  • Rengöring av dörrar, dörrkarmar, fönsterbrädor och fönster
  • Rengöring av köksluckor, bänkskivor, spis, ugn, fläkt, kylskåp och diskmaskin
  • Rengöring av badrum, inklusive toalett, badkar/dusch, handfat, speglar och kakel
  • Rengöring av garderober och skåp, både in- och utvändigt
  • Avdammning och rengöring av alla ytor, inklusive möbler
  • Borttagning av spindelväv

På Swed Mark & Park använder vi oss av professionella städprodukter och utrustning för att säkerställa att kundens gamla hem blir rent och fräscht inför överlämning. Vi är dedikerade till att ge våra kunder en högkvalitativ flyttstädning och hjälpa dem att få en enkel och smidig övergång till sitt nya hem.

Våra städtjänster för hem

Engångsstädning

Engångsstädning innebär en grundlig städning av hela bostaden vid en specifik tidpunkt.

Veckostädning

Veckostädning innebär en regelbunden städning av hemmet, tex varje, varannan eller var fjärde vecka.

Storstädning

Storstädning innebär en mer omfattande rengöring av bostaden.

Visningsstädning

Visningsstädning används för att göra det riktigt snyggt inför en bostadsvisning.

Flyttstädning

Flyttstädning innebär en noggrann städning vid flytt av bostaden.

Fönsterputs

Professionell fönsterputs för lägenhet, villa, radhus, företag.

Kontakta oss för frågor och offert!

Ring oss på 070 – 220 62 75 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig. Vi har 25 års erfarenhet och kan vägleda dig rätt för att du ska få bästa resultat i ditt projekt.

Begär en offert

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Max filstorlek: 50 MB.
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller

Vi hjälper dig med:

Trädgårdsarbete
Gräsklippning, ansning av buskar, häckklippning, trädbeskärning & trädfällning, plantering av träd och blommor, gräsmattor och trädgårdsanläggning, design av ny / befintlig trädgård

Markarbete
Sten- och plattläggning.

Städning
Engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, butiks-/lokalstädning, fastighetsstädning, trappstädning

Vinterunderhåll
Snöskottning, plogning och sandning

Rut-avdraget för flyttstädning.

Rut-avdraget är en skattereduktion som ger privatpersoner möjlighet att göra avdrag på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. Syftet med Rut-avdraget är att göra det enklare och mer överkomligt för privatpersoner att köpa hushållstjänster samtidigt som det skapar fler jobbmöjligheter inom tjänstesektorn.

Som privatperson kan du utnyttja Rut-avdraget för att minska kostnaderna för städtjänster. Rut-avdraget är på maximalt 50% av arbetskostnaden och upp till en total kostnad på 75 000 kr per person och år. Det innebär att du som privatperson kan få en skattereduktion på upp till 37 500 kr per år för städtjänster.

För att kunna utnyttja Rut-avdraget för städtjänster måste städningen utföras i ditt hem eller på din tomt. Det innebär att om du till exempel anlitar en städfirma för att rengöra ditt företags lokaler så är det inte möjligt att utnyttja Rut-avdraget för detta ändamål. Det är också viktigt att notera att endast arbetskostnaden är avdragsgill, inte materialkostnader eller andra kostnader som kan tillkomma.

För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en städfirma som är godkänd av Skatteverket och som kan erbjuda städtjänster med RUT-avdrag. När du har anlitat en godkänd städfirma så kan du sedan dra av arbetskostnaden för städtjänsterna på din deklaration och få skattereduktionen direkt på din skatt.

Sammanfattningsvis, Rut-avdraget ger privatpersoner möjlighet att få skattereduktion på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en godkänd städfirma och städningen måste utföras i ditt hem eller på din tomt. Med Rut-avdraget kan du få upp till 37 500 kr per år i skattereduktion för städtjänster.