Få en lättare vardag med löpande veckostädning.

Få en lättare vardag med löpande veckostädning.

Välj hemstädning varje, varannan eller var fjärde vecka.

Veckostädning

På Swed Mark & Park är vi specialister på att ge dig den bästa veckostädningen. Vi har professionella städare som arbetar noggrant för att säkerställa att städningen blir av högsta kvalitet, varje gång.

Några fördelar med veckostädning:

 

  • Sparad tid: Genom att anlita oss för din veckostädning frigör du värdefull tid som du annars hade lagt på att städa själv. Du kan använda denna tid för att fokusera på andra viktiga saker i ditt liv.
  • Förbättrad hälsa: En regelbunden städning kan minska risken för allergier, förbättra inomhusluften och skapa en hälsosam miljö för dig och din familj.
  • En ren och prydlig miljö: En veckostädning från Swed Mark & Park garanterar en ren och prydlig miljö. Vi tar hand om allt från dammsugning och våttorkning till avtorkning av ytor och rengöring av badrum och kök.

Dessa moment ingår i vår service:

  • Dammsugning av alla ytor, inklusive mattor och möbler
  • Våttorkning av golv och andra ytor
  • Avtorkning av alla ytor, inklusive bord, hyllor och dörrhandtag
  • Rengöring av badrum, inklusive toalett, handfat och dusch eller badkar
  • Rengöring av kök, inklusive diskbänk, spis och ugn
  • Tömning av sopkorgen och återvinning
  • Eventuella extra önskemål eller behov enligt kundens önskemål

Vi på Swed Mark & Park är stolta över att ha nöjda kunder i hela Stockholm, och vi garanterar att du också kommer att vara nöjd med vår service. Dessutom är vår veckostädning berättigad till Rut-avdrag, vilket innebär att du kan få avdrag på upp till 50% av kostnaden för tjänsten på din deklaration.

Så om du vill ha en högkvalitativ veckostädning från en pålitlig och professionell städfirma, kontakta oss på Swed Mark & Park idag och låt oss ta hand om städningen åt dig!

Våra städtjänster för hem

Engångsstädning

Engångsstädning innebär en grundlig städning av hela bostaden vid en specifik tidpunkt.

Veckostädning

Veckostädning innebär en regelbunden städning av hemmet, tex varje, varannan eller var fjärde vecka.

Storstädning

Storstädning innebär en mer omfattande rengöring av bostaden.

Visningsstädning

Visningsstädning används för att göra det riktigt snyggt inför en bostadsvisning.

Flyttstädning

Flyttstädning innebär en noggrann städning vid flytt av bostaden.

Fönsterputs

Professionell fönsterputs för lägenhet, villa, radhus, företag.

Kontakta oss för frågor och offert!

Ring oss på 070 – 220 62 75 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig. Vi har 25 års erfarenhet och kan vägleda dig rätt för att du ska få bästa resultat i ditt projekt.

Begär en offert

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Max filstorlek: 50 MB.
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller

Vi hjälper dig med:

Trädgårdsarbete
Gräsklippning, ansning av buskar, häckklippning, trädbeskärning & trädfällning, plantering av träd och blommor, gräsmattor och trädgårdsanläggning, design av ny / befintlig trädgård

Markarbete
Sten- och plattläggning.

Städning
Engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, butiks-/lokalstädning, fastighetsstädning, trappstädning

Vinterunderhåll
Snöskottning, plogning och sandning

Rut-avdraget för privata städtjänster

Rut-avdraget är en skattereduktion som ger privatpersoner möjlighet att göra avdrag på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. Syftet med Rut-avdraget är att göra det enklare och mer överkomligt för privatpersoner att köpa hushållstjänster samtidigt som det skapar fler jobbmöjligheter inom tjänstesektorn.

Som privatperson kan du utnyttja Rut-avdraget för att minska kostnaderna för städtjänster. Rut-avdraget är på maximalt 50% av arbetskostnaden och upp till en total kostnad på 75 000 kr per person och år. Det innebär att du som privatperson kan få en skattereduktion på upp till 37 500 kr per år för städtjänster.

För att kunna utnyttja Rut-avdraget för städtjänster måste städningen utföras i ditt hem eller på din tomt. Det innebär att om du till exempel anlitar en städfirma för att rengöra ditt företags lokaler så är det inte möjligt att utnyttja Rut-avdraget för detta ändamål. Det är också viktigt att notera att endast arbetskostnaden är avdragsgill, inte materialkostnader eller andra kostnader som kan tillkomma.

För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en städfirma som är godkänd av Skatteverket och som kan erbjuda städtjänster med RUT-avdrag. När du har anlitat en godkänd städfirma så kan du sedan dra av arbetskostnaden för städtjänsterna på din deklaration och få skattereduktionen direkt på din skatt.

Sammanfattningsvis, Rut-avdraget ger privatpersoner möjlighet att få skattereduktion på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en godkänd städfirma och städningen måste utföras i ditt hem eller på din tomt. Med Rut-avdraget kan du få upp till 37 500 kr per år i skattereduktion för städtjänster.