Professionell fönsterputs så du ser bra ut.

Professionell fönsterputs så du ser bra ut.

Vi har nöjda kunder som anlitar oss år efter år för sin fönsterputs.

Fönsterputs

På Swed Mark & Park erbjuder vi professionell fönsterputsning för både privatpersoner och företag i Stockholm. Vi har ett team av erfarna fönsterputsare som använder de senaste teknikerna och utrustningen för att göra dina fönster skinande rena.

Några fördelar med att anlita oss för rengöring av fönster inkluderar:

 

  • Tidsbesparing: Att putsa fönster är en tidskrävande uppgift, särskilt om det är många fönster. Att lämna över uppgiften till oss ger dig mer tid att fokusera på andra saker.
  • Kvalitet: Våra fönsterputsare har utbildning och erfarenhet för att garantera en högkvalitativ fönsterputsning.
  • Prisvärt: Våra priser är konkurrenskraftiga och prisvärda för att du ska kunna njuta av skinande rena fönster till ett överkomligt pris.
  • Rut-avdrag: Som privatperson kan du använda din rätt till Rut-avdrag för att få en rabatt på vår fönsterputsning.

Exempel på moment som kan
ingå i en fönsterputsning:

 

  • Putsning av in- och utvändiga fönster, inklusive ramar och lister
  • Putsning av balkonginglasningar, uterum, glasväggar och dörrar
  • Borttagning av fettfläckar, smuts och fingeravtryck från glasytor
  • Rengöring av solfilm och persienner
  • Kontroll av beslag och fönsterhållare

Vårt team av fönsterputsare är utbildade och erfarna för att hantera alla typer av fönster, oavsett om de är små eller stora, högt eller lågt belägna. Vi använder endast professionella städprodukter och utrustning för att säkerställa att dina fönster får en grundlig och högkvalitativ rengöring.

Kontakta oss på Swed Mark & Park idag för att boka en fönsterputsning av dina fönster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få dina fönster att glänsa och lysa upp ditt hem eller företag.

Våra städtjänster för hem

Engångsstädning

Engångsstädning innebär en grundlig städning av hela bostaden vid en specifik tidpunkt.

Veckostädning

Veckostädning innebär en regelbunden städning av hemmet, tex varje, varannan eller var fjärde vecka.

Storstädning

Storstädning innebär en mer omfattande rengöring av bostaden.

Visningsstädning

Visningsstädning används för att göra det riktigt snyggt inför en bostadsvisning.

Flyttstädning

Flyttstädning innebär en noggrann städning vid flytt av bostaden.

Fönsterputs

Professionell fönsterputs för lägenhet, villa, radhus, företag.

Kontakta oss för frågor och offert!

Ring oss på 070 – 220 62 75 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig. Vi har 25 års erfarenhet och kan vägleda dig rätt för att du ska få bästa resultat i ditt projekt.

Begär en offert

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Max filstorlek: 50 MB.
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller

Vi hjälper dig med:

Trädgårdsarbete
Gräsklippning, ansning av buskar, häckklippning, trädbeskärning & trädfällning, plantering av träd och blommor, gräsmattor och trädgårdsanläggning, design av ny / befintlig trädgård

Markarbete
Sten- och plattläggning.

Städning
Engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, butiks-/lokalstädning, fastighetsstädning, trappstädning

Vinterunderhåll
Snöskottning, plogning och sandning

Rut-avdraget för privata städtjänster

Rut-avdraget är en skattereduktion som ger privatpersoner möjlighet att göra avdrag på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. Syftet med Rut-avdraget är att göra det enklare och mer överkomligt för privatpersoner att köpa hushållstjänster samtidigt som det skapar fler jobbmöjligheter inom tjänstesektorn.

Som privatperson kan du utnyttja Rut-avdraget för att minska kostnaderna för städtjänster. Rut-avdraget är på maximalt 50% av arbetskostnaden och upp till en total kostnad på 75 000 kr per person och år. Det innebär att du som privatperson kan få en skattereduktion på upp till 37 500 kr per år för städtjänster.

För att kunna utnyttja Rut-avdraget för städtjänster måste städningen utföras i ditt hem eller på din tomt. Det innebär att om du till exempel anlitar en städfirma för att rengöra ditt företags lokaler så är det inte möjligt att utnyttja Rut-avdraget för detta ändamål. Det är också viktigt att notera att endast arbetskostnaden är avdragsgill, inte materialkostnader eller andra kostnader som kan tillkomma.

För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en städfirma som är godkänd av Skatteverket och som kan erbjuda städtjänster med RUT-avdrag. När du har anlitat en godkänd städfirma så kan du sedan dra av arbetskostnaden för städtjänsterna på din deklaration och få skattereduktionen direkt på din skatt.

Sammanfattningsvis, Rut-avdraget ger privatpersoner möjlighet att få skattereduktion på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en godkänd städfirma och städningen måste utföras i ditt hem eller på din tomt. Med Rut-avdraget kan du få upp till 37 500 kr per år i skattereduktion för städtjänster.