När du vill ha en rejäl storstädning av ditt hem.

När du vill ha en rejäl storstädning av ditt hem.

Här gör vi det rent från golv till tak.

Storstädning

Som en professionell städfirma utför Swed Mark & Park storstädning av hem på ett grundligt och noggrant sätt för att ge kunderna ett rent och fräscht hem. Oavsett om du bor i lägenhet, villa, radhus eller fritidshus, så hjälper våra professionella städare dig med att få ett rent och fint hem. Vi använder oss av högkvalitativa städprodukter och modern utrustning för att säkerställa att städningen utförs på bästa möjliga sätt.

Moment som kan ingå
i en storstädning:

 

  • Dammsugning och våttorkning av golv och golvlister
  • Rengöring av fönster, fönsterbrädor och karmar
  • Rengöring av dörrar, dörrkarmar och handtag
  • Rengöring av köksluckor, bänkskivor, spis, ugn och fläkt
  • Rengöring av badrum, inklusive toalett, badkar/dusch, handfat, speglar och kakel
  • Avdammning och rengöring av möbler och inredning
  • Rengöring av lampor och armaturer
  • Borttagning av spindelväv

Det är viktigt att anlita en professionell städfirma som Swed Mark & Park för en ordentlig storstädning av hemmet eftersom det kräver specialutrustning, kunskap och erfarenhet för att få en riktigt bra rengöring. Städpersonalen på Swed Mark & Park är utbildade, erfarna och kunniga när det gäller att utföra storstädning. De använder professionella städprodukter och verktyg för att säkerställa att kundens hem blir rent och fräscht.

Våra städtjänster för hem

Engångsstädning

Engångsstädning innebär en grundlig städning av hela bostaden vid en specifik tidpunkt.

Veckostädning

Veckostädning innebär en regelbunden städning av hemmet, tex varje, varannan eller var fjärde vecka.

Storstädning

Storstädning innebär en mer omfattande rengöring av bostaden.

Visningsstädning

Visningsstädning används för att göra det riktigt snyggt inför en bostadsvisning.

Flyttstädning

Flyttstädning innebär en noggrann städning vid flytt av bostaden.

Fönsterputs

Professionell fönsterputs för lägenhet, villa, radhus, företag.

Kontakta oss för frågor och offert!

Ring oss på 070 – 220 62 75 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig. Vi har 25 års erfarenhet och kan vägleda dig rätt för att du ska få bästa resultat i ditt projekt.

Begär en offert

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Max filstorlek: 50 MB.
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller

Vi hjälper dig med:

Trädgårdsarbete
Gräsklippning, ansning av buskar, häckklippning, trädbeskärning & trädfällning, plantering av träd och blommor, gräsmattor och trädgårdsanläggning, design av ny / befintlig trädgård

Markarbete
Sten- och plattläggning.

Städning
Engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, butiks-/lokalstädning, fastighetsstädning, trappstädning

Vinterunderhåll
Snöskottning, plogning och sandning

Rut-avdraget för privata städtjänster

Rut-avdraget är en skattereduktion som ger privatpersoner möjlighet att göra avdrag på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. Syftet med Rut-avdraget är att göra det enklare och mer överkomligt för privatpersoner att köpa hushållstjänster samtidigt som det skapar fler jobbmöjligheter inom tjänstesektorn.

Som privatperson kan du utnyttja Rut-avdraget för att minska kostnaderna för städtjänster. Rut-avdraget är på maximalt 50% av arbetskostnaden och upp till en total kostnad på 75 000 kr per person och år. Det innebär att du som privatperson kan få en skattereduktion på upp till 37 500 kr per år för städtjänster.

För att kunna utnyttja Rut-avdraget för städtjänster måste städningen utföras i ditt hem eller på din tomt. Det innebär att om du till exempel anlitar en städfirma för att rengöra ditt företags lokaler så är det inte möjligt att utnyttja Rut-avdraget för detta ändamål. Det är också viktigt att notera att endast arbetskostnaden är avdragsgill, inte materialkostnader eller andra kostnader som kan tillkomma.

För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en städfirma som är godkänd av Skatteverket och som kan erbjuda städtjänster med RUT-avdrag. När du har anlitat en godkänd städfirma så kan du sedan dra av arbetskostnaden för städtjänsterna på din deklaration och få skattereduktionen direkt på din skatt.

Sammanfattningsvis, Rut-avdraget ger privatpersoner möjlighet att få skattereduktion på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en godkänd städfirma och städningen måste utföras i ditt hem eller på din tomt. Med Rut-avdraget kan du få upp till 37 500 kr per år i skattereduktion för städtjänster.