Städning av högsta kvalitet.

Städning av högsta kvalitet.

Vi hjälper privatpersoner och företag.

Städning

Vi på Swed Mark & Park erbjuder professionell städning för både privatpersoner och företag. Med vår erfarenhet och kompetens inom städning kan vi hjälpa till med att skapa rena och fräscha utrymmen, oavsett om det gäller hemmet eller arbetsplatsen.

Privat hemstädning

Vi erbjuder en rad olika hemstädningstjänster, inklusive engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning och fönsterputs. Engångsstädning innebär en grundlig städning av hela bostaden vid en specifik tidpunkt. Veckostädning innebär en regelbunden städning av hemmet medan storstädning innebär en mer omfattande rengöring av bostaden. Visningsstädning är en speciell form av städning som används inför en bostadsvisning och flyttstädning innebär en noggrann städning vid flytt av bostaden. Fönsterputs är en separat tjänst som vi erbjuder för att hålla fönstren rena och klara.

Engångsstädning

Engångsstädning innebär en grundlig städning av hela bostaden vid en specifik tidpunkt.

Veckostädning

Veckostädning innebär en regelbunden städning av hemmet, tex varje, varannan eller var fjärde vecka.

Storstädning

Storstädning innebär en mer omfattande rengöring av bostaden.

Visningsstädning

Visningsstädning används för att göra det riktigt snyggt inför en bostadsvisning.

Flyttstädning

Flyttstädning innebär en noggrann städning vid flytt av bostaden.

Fönsterputs

Professionell fönsterputs för lägenhet, villa, radhus, företag.

Företags-, butiks och BRF-städning

Vi erbjuder också städningstjänster för företag och kontor. Vårt team kan anpassa städningen efter kundens behov och önskemål, oavsett om det handlar om daglig städning eller en mer omfattande veckostädning. Vi tar hand om allt från kontorsutrymmen och mötesrum till toaletter och kök, för att skapa en ren och fräsch arbetsmiljö som ökar trivseln och produktiviteten på arbetsplatsen.

Kontorsstädning

Engångsstädning innebär en grundlig städning av hela bostaden vid en specifik tidpunkt.

Butiks / lokalstädning

Veckostädning innebär en regelbunden städning av hemmet, tex varje, varannan eller var fjärde vecka.

Fönsterputs

Vi erbjuder professionell fönsterputs för lägenhet, villa, radhus, företag.

Trappstädning

Vi erbjuder professionell fönsterputs för lägenhet, villa, radhus, företag.

Kontakta oss för frågor och offert!

Ring oss på 070 – 220 62 75 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig. Vi har 25 års erfarenhet och kan vägleda dig rätt för att du ska få bästa resultat i ditt projekt.

Begär en offert

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Max filstorlek: 50 MB.
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller

Vi hjälper dig med:

Trädgårdsarbete
Gräsklippning, ansning av buskar, häckklippning, trädbeskärning & trädfällning, plantering av träd och blommor, gräsmattor och trädgårdsanläggning, design av ny / befintlig trädgård

Markarbete
Sten- och plattläggning.

Städning
Engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, butiks-/lokalstädning, fastighetsstädning, trappstädning

Vinterunderhåll
Snöskottning, plogning och sandning

Rut-avdraget för privata städtjänster

Rut-avdraget är en skattereduktion som ger privatpersoner möjlighet att göra avdrag på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. Syftet med Rut-avdraget är att göra det enklare och mer överkomligt för privatpersoner att köpa hushållstjänster samtidigt som det skapar fler jobbmöjligheter inom tjänstesektorn.

Som privatperson kan du utnyttja Rut-avdraget för att minska kostnaderna för städtjänster. Rut-avdraget är på maximalt 50% av arbetskostnaden och upp till en total kostnad på 75 000 kr per person och år. Det innebär att du som privatperson kan få en skattereduktion på upp till 37 500 kr per år för städtjänster.

För att kunna utnyttja Rut-avdraget för städtjänster måste städningen utföras i ditt hem eller på din tomt. Det innebär att om du till exempel anlitar en städfirma för att rengöra ditt företags lokaler så är det inte möjligt att utnyttja Rut-avdraget för detta ändamål. Det är också viktigt att notera att endast arbetskostnaden är avdragsgill, inte materialkostnader eller andra kostnader som kan tillkomma.

För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en städfirma som är godkänd av Skatteverket och som kan erbjuda städtjänster med RUT-avdrag. När du har anlitat en godkänd städfirma så kan du sedan dra av arbetskostnaden för städtjänsterna på din deklaration och få skattereduktionen direkt på din skatt.

Sammanfattningsvis, Rut-avdraget ger privatpersoner möjlighet att få skattereduktion på arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. För att utnyttja Rut-avdraget behöver du anlita en godkänd städfirma och städningen måste utföras i ditt hem eller på din tomt. Med Rut-avdraget kan du få upp till 37 500 kr per år i skattereduktion för städtjänster.