Markarbete av högsta kvalitet.

Markarbete av högsta kvalitet.

Vi hjälper dig med sten-, plattläggning.

Markarbete

Swed Mark & Park har 25 års erfarenhet av markarbete och vi har specialiserat oss på sten- och plattläggning. Vår breda kompetens och erfarenhet gör oss till det perfekta valet för både stora och små projekt inom markarbeten.

Oavsett om det gäller en stor parkeringsplats, en trädgårdsgång eller en mindre uppfart, kan Swed Mark & Park garantera högsta kvalitet på alla projekt. Med vår långa erfarenhet, professionella inställning och fokus på detaljer är vi det självklara valet för alla som söker pålitliga markentreprenörer.

Sten- och plattläggning

Vid stenläggning använder vi noggrant utvalda stenar och placerar dem på ett sätt som passar både kundens önskemål och platsens karaktär. Plattläggning är en annan specialitet, där vi skapar en slät och jämn yta som håller i många år framöver.

Kontakta oss för frågor och offert!

Ring oss på 070 – 220 62 75 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig. Vi har 25 års erfarenhet och kan vägleda dig rätt för att du ska få bästa resultat i ditt projekt.

Begär en offert

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Max filstorlek: 50 MB.
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller

Vi hjälper dig med:

Trädgårdsarbete
Gräsklippning, ansning av buskar, häckklippning, trädbeskärning & trädfällning, plantering av träd och blommor, gräsmattor och trädgårdsanläggning, design av ny / befintlig trädgård

Markarbete
Sten- och plattläggning.

Städning
Engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, butiks-/lokalstädning, fastighetsstädning, trappstädning

Vinterunderhåll
Snöskottning, plogning och sandning

Mer om stenläggning och markarbete.

Stenläggning och markarbete är viktiga delar av anläggningen av en trädgård eller uteplats. För att skapa en välkomnande och funktionell utomhusmiljö, kan man använda olika typer av stenar och plattor för att skapa gångvägar, trädgårdsgångar, uteplatser, murar och andra element.

Vid stenläggning börjar man med att planera och markera området där stenarna ska placeras. Sedan gräver man ut en grund och fyller den med en stabiliserande lager av sand eller grus. Därefter lägger man stenarna på plats i önskat mönster och fyller eventuella mellanrum med fogmassa eller grus. Det är viktigt att säkerställa att stenarna är jämnt fördelade och har samma höjd, så att ytan blir plan och hållbar.

För stenläggning och markarbeten är det viktigt att anlita erfarna entreprenörer som kan garantera hög kvalitet på arbetet. Med rätt planering och utförande kan man skapa en utomhusmiljö som både är estetiskt tilltalande och praktisk att använda under många år framöver.