Vinterunderhåll av högsta kvalitet.

Vinterunderhåll av högsta kvalitet.

Vinterunderhåll med snöröjning, plogning och sandning.

Swed Mark & Park är stolta över att kunna erbjuda en omfattande rad tjänster inom vinterväghållning för att säkerställa framkomlighet och säkerhet under den kalla årstiden. Vi är specialiserade på snöröjning, plogning och sandning, och vi utför dessa tjänster med både manuell och maskinell expertis.

När det kommer till snöröjning är våra professionella team utrustade med det bästa verktygen och maskinerna för att effektivt avlägsna snö från vägbanor, trottoarer och andra områden. Med vår erfarenhet och noggrannhet kan vi säkerställa att snön flyttas bort från vägen och staplas upp på ett sätt som ger maximal framkomlighet.

Vi är specialiserade på sandsopning och gatusopning för att avlägsna is, snö och annat vinterväderavfall från vägbanor och trottoarer. För att dämpa dammbildning vid arbete på vägbanan använder vi bevattning. Detta är särskilt viktigt för att skydda arbetstagares hälsa och säkerhet samtidigt som det bidrar till att upprätthålla en ren och hälsosam miljö.

Snöröjning, plogning och sandning.

Kontakta oss gärna för mer information om våra vinterunderhållningstjänster och hur vi kan hjälpa dig att upprätthålla en säker och effektiv arbetsplats under vintermånaderna.

Kontakta oss för frågor och offert!

Ring oss på 070 – 220 62 75 eller skicka en förfrågan så hjälper vi dig. Vi har 25 års erfarenhet och kan vägleda dig rätt för att du ska få bästa resultat i ditt projekt.

Begär en offert

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Max filstorlek: 50 MB.
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller

Vi hjälper dig med:

Trädgårdsarbete
Gräsklippning, ansning av buskar, häckklippning, trädbeskärning & trädfällning, plantering av träd och blommor, gräsmattor och trädgårdsanläggning, design av ny / befintlig trädgård

Markarbete
Sten- och plattläggning.

Städning
Engångsstädning, veckostädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, butiks-/lokalstädning, fastighetsstädning, trappstädning

Vinterunderhåll
Snöskottning, plogning och sandning

Mer om snöröjning, plogning eller sandning

Plogning är en annan central del av vårt erbjudande. Våra erfarna förare använder avancerade snöplogar för att skjuta bort snön och öppna upp vägbanorna för trafik. Oavsett om det gäller mindre gator eller stora motorvägar, kan vi anpassa våra tjänster för att möta behoven i olika områden och situationer.

För att minska halkrisken och förbättra greppet på vägbanorna erbjuder vi också sandningstjänster. Genom att använda specialiserade maskiner och noggrant utvald sand eller grus, sprider vi jämnt över ytan för att ge optimal friktion och öka fordonskontrollen. Vårt mål är att skapa säkra vägar och minimera risken för olyckor under snöiga eller isiga förhållanden.

Oavsett om det handlar om snöröjning, plogning eller sandning, kan du lita på att Swed Mark & Park levererar högkvalitativa tjänster. Vi har engagerade och erfarna team som är dedikerade till att skapa framkomliga och säkra vägar för våra kunder. Vi anpassar vårt arbete efter dina specifika behov och ser till att utföra uppdraget effektivt och professionellt.

När vintern närmar sig kan du lita på Swed Mark & Park för att ta hand om din vinterväghållning. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att hålla dina vägar säkra och framkomliga under vintermånaderna.